banner-sustainabilitygoals-waterval

DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN

EXECUTIVE SUMMARY

Als investeerder en werkgever erkennen wij bij Care Property Invest onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen we onze rol spelen bij het bouwen aan een duurzame toekomst door de Sustainable Development Goals te implementeren. We hebben de ambitie om hét referentiebedrijf te worden in zorgvastgoed. Om aan de behoeften van morgen te voldoen, moeten we ons voorbereiden op de toekomst door grote uitdagingen aan te pakken, zoals vergrijzing, toenemende ongelijkheid, klimaatverandering en energietransitie. Met onze unieke combinatie in zowel de publieke als de private markt willen we voorzien in de behoefte aan gelijke toegang tot zorghuisvesting voor ouderen en mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking.

De recente Covid-19-crisis benadrukt de behoefte aan adequate gezondheidszorg en aangepaste infrastructuur.

Care Property Invest wil deelnemen aan de transitie van de vastgoedsector door onze duurzaamheidsprestaties te meten en een strategie uit te werken om onze impact te verminderen. Ons eerste duurzaamheidsrapport beschrijft onze voortgang en aanpak in dit duurzaamheidstraject. Het is opgesteld in overeenstemming met de internationale duurzaamheidsrichtlijnen: GRI, EPRA sBPR en de Euronext ESG-richtlijnen.

Doorheen onze activiteiten willen we ons vooral focussen op drie pijlers. Onze gebouwen en onze zorgverlenersvormen de essentie van ons bedrijf.

Bovendien willen we onze sociale en duurzame verantwoordelijkheid voor de impact van onze eigen activiteiten op onze omgeving en op onze mensen mee integreren. Care Property Invest gaf voor het eerst vorm aan de ambities voor elk van deze pijlers. Deze initiële ambities stellen ons in staat om een sterk duurzaamheidsfundament op te bouwen binnen onze strategie en onze manier van werken. In de komende drie jaar zullen we de monitoring van de energieprestaties van onze portefeuille geleidelijk uitbreiden om onze ambities te herdefiniëren en sterkere doelen te stellen voor de komende jaren. We hebben ervoor gekozen om de Sustainable Development Goals als kader in ons rapport te gebruiken om ons te helpen de acties  te meten en uit te leggen om onze missie te bereiken.

huisje-nl

ROADMAP VOOR DE TOEKOMST

doelstellingen-nl

 Title

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.